ONA Dnes 13. - 19. 5. - využijte slevu 25% i u nás s kódem ONA241

Květnové novinky mají ZVUK a švih!

Co nového si v nakladatelství Svojtka vyberete v květnu? Přivítejte s námi měsíc plný inspirativní dětské četby s výběrem knižních novinek od Svojtky.

Tento měsíc vám přinášíme výběr hlavně zvukových a interaktivních knih pro malé i větší děti. Ani na dospěláky jsme nezapomněli! Od dobrodružství ve světě zvířat až po magické cesty po Evropě – máme něco pro každého, kdo miluje čtení a objevování nových světů na stránkách knih.

Zvířátka, poslouchejte!

Představujeme veselá zvuková leporela, která vás s vašimi malými milovníky zvířat vezmou na dobrodružnou cestu plnou objevů! Každá knížka nové řady Poslouchej vám nabízí možnost nejen poslechnout si zvuky oblíbených zvířátek, ale také si je můžete pohladit a prozkoumat prstíky různé materiály obsažené v knize. Ať už budete následovat zvědavé kuřátko při hledání maminky nebo se připojíte ke štěňátku na průzkumu farmy, každá stránka vám přinese kouzelné momenty četby s dětmi.

Knížky nápaditě kombinují ilustrace s fotografiemi reálných zvířat. Děti poznají, jak vypadají zvířata ve skutečnosti. A také jaké vydávají zvuky. Objevte, jak zní zajíček nebo jak hladkou má srst! Leporela rozvíjí více smyslů a jsou skvělým společníkem pro děti, které se rády učí hrou a smyslovým objevováním. Nechte děti, aby se ponořily do světa zvuků a doteků s našimi novými zvukovými leporely z řady Poslouchej.

Zvukové knihy s hmatovými prvky.

Moje blikající zvukové knížky

Připravte se na kouzelné večerní čtení s novými veršovanými leporely se světýlky a zvuky, jež oživí pohádkové chvilky před spaním. Novinkou je Moje blikající zvuková knížka V lese, ve které objevíte noční život v tajuplné přírodě, kde nad usínajícími zvířátky září hvězdičky. Tato kniha vás provede lesem za svitu měsíce a společně s ptáčkem popřejete dobrou noc všem kamarádům. Světýlka a zvuky přidávají čtení na kouzlu, zatímco milé zklidňující verše doprovází do říše snů.

Druhou knihou ze stejné řady je Moje blikající zvuková knížka U moře. Vydejte se na pláž a zažijte letní dobrodružství s veršovaným leporelem, které ožívá díky zvukům a blikajícím světýlkům. Poslechněte si šum moře a ruchy přístavu, zatímco s dětmi prozkoumáte delfíny, medúzy a všelijaké rybky. Večerní píseň námořníků a světlo majáku přidají na atmosféře, až se spolu s tuleni budete ukládat odpočinku pod hvězdami.

Všechny tituly z řady Moje blikající zvuková knížka jsou perfektní pro rozvoj smyslů a fantazie vašich dětí, nabízejí nejen zábavné čtení, ale i uklidňující rituál před usnutím. Prohlédněte si další novinky z této řady, které už nejsou ve verších, ale nabízejí dětem krátké zajímavé příběhy z různých prostředí: Na stavbě, Na statku, Ve městě, V akci (Záchranáři).

Prozkoumejte další knihy z této řady:

Blikající zvukové knihy.

Zvuky noci: pro děti fascinující

Objevujte s dětmi kouzlo nočního světa skrze stránky jedinečné knihy Zvuky noci! Když svět kolem usíná, noční život se teprve probouzí. Ponořte se do tajemných zvuků, které rozvíjejí představivost a zvídavost. Od půlnočního bimbání hodin přes jemné bubnování deště na okno až po zpěv ptáků vítajících nový den – každá strana je plná pestrobarevných ilustrací a zvuků, které ty nejmenší čtenáře a posluchače zaujmou.

Kniha Zvuky noci je nejen vizuální a sluchovou lahůdkou, ale i skvělým způsobem, jak učit děti vnímat a rozlišovat zvuky okolního světa. Stačí mačkat tlačítka a nechat se vést zvuky, které provázejí běžné i mimořádné chvíle jednoho městečka ponořeného do noci. Toto leporelo se zvukovými tlačítky je ideální pro společné čtení při usínání nebo jako inspirace pro hravé poznávání světa s dětmi.

Zvuky noci - zvuková knížka.

Planeta Země – zvuková kniha

Vydejte se na nezapomenutelnou expedici skrze stránky naučné zvukové knihy Planeta Země, která je určena pro zvídavé školáky. Se 150 zvuky a interaktivními aktivitami na každé dvojstraně nabízí dětem možnost prozkoumat různé kouty naší planety. Poslouchejte hlasité ruchy pralesa, šumění oceánu nebo volání divoké zvěře a zároveň se učte zajímavosti o planetě Zemi, jejích obyvatelích a prostředích na všech světadílech.

Každá dvojstránka je novou příležitostí ke hře a učení, což z této knihy činí skvělou volbu pro děti, které mají zájem o zeměpis, přírodu a chtějí rozvíjet své znalosti a smysly. Naprosto perfektní knižní volba pro interaktivní učení a objevování zázraků naší planety!

Planeta země - zvuková knížka.

Poklady Evropy

Poznejte nejúžasnější města a získejte zážitky na celý život. Nadchněte se pro kouzlo Evropy prostřednictvím exkluzivní publikace Úchvatná evropská města od Lonely Planet, která je určena nejen cestovatelům, ale i snílkům. Kniha je plná inspirací a praktických rad, jak si vychutnat život v evropských městech jako místní.

Seznámí vás se 40 nejúchvatnějšími městy, od moderního Tbilisi po romantický Reykjavík, a nabídne vám návrhy tematických výletů i tipy na poklady skryté před zraky davů turistů. Při prohlížení stránek plných velkoformátových fotografií a autentických zážitků budete mít pocit, jako byste byli přímo na místě. Tento průvodce je ideálním společníkem pro plánování cest, nabízí zasvěcené informace o ubytování, doporučení na způsoby cestování a přehledné rady, jak si užít město plnými doušky.

Nezáleží, zda se chystáte na víkendový výlet za nákupy nebo cestu po historických památkách – v knize Úchvatná evropská města najdete vše potřebné pro váš nezapomenutelný zážitek.

Lonely Planet - Úchvatná evropská města.

Květnové knižní novinky, to je radost a inspirace

Doufáme, že vám naše květnové knižní novinky přinesou radost a inspiraci. Pokud hledáte dokonalý dárek pro své děti, nové knihy od Svojtky jsou tu, aby vám a vašim blízkým zpříjemnily jarní dny. Nezapomeňte, že i vy dospěláci si zasloužíte odměnu, tak proč si nevybrat něco i pro sebe z naší kategorie knih pro velké?

A nezapomeňte, že do 5. 5. 2024 běží akce 2 + 1 ZDARMA. Vybírejte z této kategorie

a každou třetí knihu máte zdarma. 

Přejeme vám krásné květnové čtení!