Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Dinosauři ze samolepek útočí!

Jako by se s jarním oteplením i v našich nových knihách probudilo něco zubatého a kousavého… Nebojte, nechystáme se otevřít jurský park, ale nešlo si nevšimnout, že se to mezi našimi březnovými knižními novinkami hemží všelijakými dinosaury. Pojďte se na ně podívat a zjistit, jaké ještě knihy s sebou tihle prehistoričtí hrdinové přináší.

Svět samolepek

Kdo se nebojí mnohohlavého stáda, ať se s vervou pustí do vylepování všech obrázků a popisků s názvy dinosarů v knize Svět samolepek Dinosauři. Poznáte spoustu dinosaurů a pradávných tvorů, kteří žili před mnoha miliony let. Na nalepení tu čeká více než 400 samolepek.

  • Víte, kdy žili první dinosauři?
  • Poznáte býložravé obry z jurského období?
  • Víte, čím se zabývá paleontologie?

Hurá za dobrodružstvím! V druhé knize na stejném principu z téže série se vydáte po stopách žijících živočichů. Jmenuje se Svět samolepek Zvířata a prozkoumáte v ní evropské lesy, vysoké vršky hor, hlubiny moře i vyprahlé pouště a savany. Na stránkách budete nalepovat samolepky se zvířaty a také dokončovat prostředí z celého světa. Tak kdo to bude, tvorové dávní nebo současní?

Svět samolepek dinosauři a zvířata.

555 samolepek

Samolepek není nikdy dost, výborně se totiž hodí na procvičování jemné motoriky dětí a koordinace oka a ruky. Série 555 samolepek dává prostor vaší imaginaci. Nabízí bohatě ilustrované, ale zatím prázdné scenérie, které čekají, až je zaplníte samolepkami dle vaší libosti. Nebojte, ani zde jsme na dinosaury nezapomněli. Útočí hned z první novinky v této sérii. A jaká že témata můžete v rámci knih 555 samolepek objevovat a dolepovat?

Doplňujte nepřeberné množství samolepek a poznejte již dávno zaniklé a vymřelé dinosaury a jejich prostředí.. Anebo si vyberte 555 samolepek na téma zvířata či dopravní prostředky.

555 samolepek s dinosaury, zvířaty a vše, co jezdí.

Samolepky krok za krokem

A nakonec něco pro úplné samolepkové začátečníky. Samolepky krok za krokem! Poznává vaše dítko teprve princip nalepování? Chcete, aby ho vyplňování pracovních sešitů zabavilo a vám dopřálo chvilku odpočinku od neustálého vymýšlení programu? Proveďte své dítě světem samolepek správně. Naučte jej dolepovat obrázky krok za krokem.

  • Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
  • Postupně se objevují složitější tvary a také scenérie k dokončení jsou čím dál komplexnější.
  • Na každé straně je malé cvičení na počítání od 1 do 5.

Nalezení správné chybějící samolepky rozvíjí rozpoznávání tvarů, vizuální myšlení a jemné motorické dovednosti. Každá kniha v této řadě obsahuje více než 100 samolepek. Vybírat můžete z následujících témat, podle toho co vaše dítě nejvíc baví:

 Samolepky krok za krokem - dinosauři, zvířata, princezny, jednorožci.

Ilustrace v těchto samolepkových knížkách jsou uzpůsobené opravdu pro ty nejmenší děti, a tak ani dinosauři zde nejsou kdovíjak děsiví nebo realističtí. To ani nebyl záměr. Účelem série Samolepky krok za krokem je děti zaujmout milou vizuální stránkou, pobavit a povzbudit k dalšímu vyplňování a nalepování. Postupným navyšováním obtížnosti budují zdravou sebedůvěru dětí v jejich schopnosti.

Doufáme, že vás naši dnešní dinosauří průvodci nezastrašili a naopak vás povzbudili k dalšímu prozkoumávání, co je u nás v nakladatelství nového. Pokud chcete mít informace o právě vydaných titulech opravdu z první ruky, nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích - Facebooku či Instagramu.