Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Nový rok otevíráme rozšířením 2 oblíbených sérií

První knižní novinky roku 2024, které vám teď začátkem ledna chceme představit, se týkají nových přírůstků do dvou populárních edic. Jedna se jmenuje Zábavné učení a druhá Moje velká kniha Zvuky.

Znáte je? Máte některý z předchozích dílů doma? Pokud jsou tyto zvukové knihy a pracovní sešity oblíbené i u vašich dětí, neměly by lednové novinky od Svojtky uniknout vaší pozornosti.

S těmito knihami je učení zábava

Knihy ze série Zábavné učení jsou plné úkolů a aktivit pro děti zhruba od 3 let. Každá obsahuje až 250 samolepek, jejichž dolepování rozvíjí koordinaci oka a ruky a jemnou motoriku, což jsou u předškolních dětí klíčové dovednosti, které je třeba si osvojit před nástupem do 1. třídy. Zároveň však nejsou úkoly ze Zábavného učení žádná suchopárná nuda. Naopak, podporují tvořivé hraní a kreativní objevování různých výtvarných možností.

Už vyšly tituly s tématy jako Kresli a vybarvuj, Spojování nebo Hádanky s čísly, které do hravého učení zapojují také poznávání číslic a předmatematické dovednosti. Samolepky v pracovních sešitech Zábavné učení se vkládají buď na předem určená místa, anebo si s nimi může dítě dozdobit stránky, jak bude chtít.

K atraktivitě stránek a jednotlivých aktivit přispívají pestrobarevné ilustrace, jednoduché texty a přehledné zadání. Na konci každé knihy z edice Zábavné učení najdete vždy několik pevných listů s obrázky k vytlačení, ze kterých si děti mohou vyrobit visačky, šablony, puzzle nebo třeba pexeso.Zábavné učení - již vyšlo.

Nové zábavné učení

A na jaké nové Zábavné učení se tedy můžou vaši předškoláci těšit? V lednu 2024 vychází těchto 5 titulů:

Na skladě je i dotisk oblíbených aktivit na principu Hledej a najdi. Užijte si Zábavné učení s úkoly, které zaujmou každou chytrou hlavičku a podporují tvořivé hraní i fantazii s vytlačovacími obrázky a více než 250 samolepkami v každé knize.
Zábavné učení - novinky roku 2024.

Zvukové knihy, které se neohrají

Spousta fotek, spousta zvuků. Tak by se daly shrnout tituly z edice Moje velká kniha Zvuky, která teď v lednu přináší dvě nová témata: Zvuky ptáků a Zvuky na statku. Navíc dotiskujeme vyprodané Zvuky zvířat.

Co na těchto zvukových knihách čtenáři – rodiče a děti – nejvíc oceňují? Určitě velké množství zvuků; v každé knize je jich nejméně 40. Pak také pestrost témat a ilustračních fotografií. Díky nim se děti dozví, jak vypadají zvířata ve skutečnosti, a spojí si konkrétního tvora se zvukem, který vydává.

Každá dvojstrana se nejprve musí aktivovat stisknutím správného tlačítka „STISKNI ZDE“, takže těm nejmenším dětičkám budete muset s prohlížením zpočátku pomáhat. Ale jakmile princip těchto zvukových knih pochopí, budou si samy nadšeně prohlížet a pouštět stránky znovu a znovu.

Baví nás číst a poslouchat

Série Moje velká kniha Zvuky se tímto rozšiřuje už na 6 kousků:

Objevujte s dětmi plno zajímavých informací nejen o zvířatech za doprovodu reálných zvuků. V každé zvukové knize z této série si budete moct poslechnout přes 40 zvuků a prohlédnout nespočet fotografií.
Moje velká kniha - rozšíření série knih se zvuky.

Nový knižní rok se rozjíždí a vy se v dalších týdnech a měsících budete moct určitě těšit na spoustu knih a pracovních sešitů pro děti. Dále budeme doplňovat vámi milované řady, ale také pro vás chystáme dost originálních titulů, které vám vyrazí dech. U nás se o nich dozvíte zaručeně jako první, proto i letos dál sledujte nakladatelství Svojtka na sociálních sítích jako Facebook či Instagram. Zůstaňte s námi! Přejeme vám úspěšné i pohodové vkročení do roku 2024.