Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Nové knihy měsíce dubna: Zásobte se na jarní výlety!

Milí rodiče, prarodiče a vy všichni, kdo vybíráte na našem e-shopu nakladatelství Svojtka knížky pro vaše dětičky, vítejte v našem pravidelném koutku inspirace a radosti z nových knih.

Jsme moc rádi, že vám můžeme představit knižní novinky měsíce dubna, a doufáme, že vám a vašim dětem udělají radost, stejně jako ji dělají nám. Dnes pro vás máme něco speciálního, co vám zpříjemní nejen den, týden nebo měsíc, ale jak doufáme, celé jaro.  Jaro je totiž v plném proudu a výlety s dětmi, na které se hodí mít s sebou nějakou tu knihu či sešit pro ukrácení dlouhé chvíle, právě začínají. Čeká na vás 5 nových sérií pracovních sešitů určených hlavně pro předškoláky. Naučí se v nich stříhat, lepit, rozpoznávat tvary a mnoho dalšího. Pojďme na to!

Začínám stříhat – Pohádky, Dinosauři a další milovaná témata

Každý rodič ví, jak vzácné jsou ty chvíle, kdy se můžeme s dětmi učit a zároveň se společně bavit. Pojďme tedy začít přímo pohádkově. Kreativní pracovní sešit Začínám stříhat Pohádky obsahuje k vystřižení obrázky oblíbených pohádkových postav a krátké verze dětmi milovaných příběhů. Děti si postavičky nejprve vybarví a po vystřižení si s nimi mohou hrát, učit se nová slova, ozdobit si pokojíček nebo z nich vytvořit loutky na hraní.

Zapojte se do kreativního procesu a užijte si společné chvíle plné fantazie a učení.

Dětské ruce se při stříhání brzy unaví a pozornost opadne, proto je potřeba děti povzbuzovat a výtvarné aktivity udělat zábavné a hravé. Celá série Začínám stříhat obsahuje rady, jak zacházet s nůžkami, a obrázky k vystřižení, u nichž se postupně zvyšuje obtížnost vystřihování. Vedle Pohádek můžete stříhání procvičovat s těmito tématy: Zvířata, Dinosauři, Doprava.

Začínám stříhat.

Dobře známá, ale stále důležitá JEMNÁ MOTORIKA

Pojďme teď společně objevovat kouzlo učení skrze hru s našimi novými pracovními sešity z řady Jemná motorika. Ty pomůžou vašim dětem rozvíjet důležité předškolní dovednosti. Budete rozvíjet jemnou motoriku vašich dětí pomocí aktivit se samolepkami, ale také se přitom děti naučí Tvary nebo Barvy.

Specifickou, ale neméně důležitou schopnost rozvíjí sešit Jemná motorika Třídění. Pomáhá dětem předškolního věku naučit se třídit a přiřazovat k sobě stejné a podobné obrázky. Aktivity v něm rozvíjí poznávání podobností, logické myšlení a hledání souvislostí. Kreativní úkoly na přiřazování, doplňování a třídění posilují schopnost učit se a rozlišovat nejrůznější obrázky podle tvarů, barev i smyslu. Děti v něm dolepují samolepky na místo, a dokončují tak obrázky podle zadání. To napomáhá rozvíjet soustředění.

Skvělým parťákem pro rozvoj logického myšlení jsou vedle Třídění také Logické řady. Představte si ten úžasný pocit, až uvidíte, jak vaše dítě objevuje nové schopnosti. Vyberte si jeden ze sešitů z řady Jemná motorika a těšte se z toho, jak vaše dítě odemyká svůj potenciál.

Objevte společně radost z prvních úspěchů a sledujte, jak se dítě s každou doplněnou nálepkou rozvíjí.

Jemná motorika se samolepkami.

Více než 100 velkých samolepek k dokončení obrázků

Samolepkové puzzle s velkými čtvercovými nálepkami, vhodnými i pro malé ručky? K tomu podpora dovedností jako přiřazování shodných obrázků, rozeznávání tvarů, počítání do 10, představivost a koordinace oko-ruka? Ano, ano, ano! Přesně to vám a vašim dětem přináší série Skládej a nalepuj, která vše vyjmenované dokazuje na každé stránce. Tato řada podporuje kreativní myšlení a poskytuje základy pro budoucí matematické dovednosti. Vybrat si v rámci ní můžete ze 4 témat podle preferencí vašeho dítěte:

  • Moře – veselí tvorové z moří a oceánů už se na vás těší.
  • Farma – poznávejte obyvatele farmy a pomozte farmářům postarat se o všechna zvířata.
  • Dinosauři – navštivte pradávný svět a pokochejte se obry, kteří kdysi kráčeli po planetě.
  • Zvířata – seznamte se se zvířaty z celého světa v této veselé obrázkové zoo.

Skládej a nalepuj.

Kočka Tečka učí tvary

Věděli jste, že učení může být nejen poučné, ale i nesmírně zábavné? Dokazuje to Kočka Tečka! Povedená, sympatická postavička provázející děti 4 pracovními sešity, zaměřenými na výuku geometrických tvarů. Kočka Tečka vás naučí rozpoznávat Kruhy, Čtverce, Trojúhelníky, ale i Hvězdy.

Kočka Tečka učí tvary Hvězdy je pracovní sešit se samolepkami hvězd, který vybízí děti, aby pomocí více než 250 nálepek dokončovaly obrázky. Knížka podporuje rozeznávání tvarů a velikostí, poznávání barev, prostorové myšlení a představivost. Stranu za stranou jsou obrázky složitější a komplexnější. Je potřeba dolepovat více samolepek, které jsou menší či blíž u sebe. Hrajte si a objevujte tvary s kočkou Tečkou!

Kočka Tečka učí tvary.

Náš cíl: Rozvíjíme DOVEDNOSTI PŘEDŠKOLÁKŮ

Protože víme, jak je pro vás důležité dopřávat svým předškolním dětem všestranné komplexní vzdělávání, připravili jsme pro vás 4 sešity nazvané jednoduše Dovednosti předškoláka, které pokrývají to, co by děti měly umět před nástupem do první třídy. Tyto sešity připravují děti na školu a pomáhají jim získat sebevědomí v jejich schopnostech. Vytvořili jsme je s láskou a pečlivostí, aby podporovaly malé průzkumníky na jejich cestě za poznáním. Také názvy jednotlivých dílů série mluví samy za sebe a přímo z nich vyplývá, na co se zaměřují:

Jsou určeny dětem od 3 do 5 let a rozhodně nejsou jen suchopárnými výukovými materiály. Naopak, ilustrace i samolepky v Dovednostech předškoláka jsou pestrobarevné. Stránky jsou přehledné, zadání aktivit jasně formulovaná. Je radost tyto pracovní sešity vyplňovat.

Sdílejte takové kouzelné okamžiky s vašimi dětmi a sledujte, jak jejich oči při dolepování samolepek a hledání řešení svítí nadšením a zvědavostí.

Dovednosti předškoláka.

Motivujeme i předškolní děti k učení

Prozkoumejte spolu se svými dětmi svět plný barev, tvarů, nálepek a zajímavých úkolů. To vše vás čeká v představených pracovních sešitech, knižních novinkách měsíce dubna z nakladatelství Svojtka. Vaše dobrodružná cesta za poznáním začíná jen jedním kliknutím – stačí navštívit náš e-shop, kde najdete všechny o 15 % levnější, než je běžná maloobchodní cena. Navíc pro vás chystáme spoustu slevových akcí, které cenu zakoupených knih ještě sníží. Vše se včas dozvíte, stačí sledovat naše nakladatelství na Facebooku nebo Instagramu.

Dobře víme, že rodičovství je plné výzev, ale i nádherných okamžiků. Právě ty s vámi chceme sdílet prostřednictvím našich knih. Přidáte se?

PS: Sejdeme se na VELETRHU

Veletrh FOR KIDS 2024 je skvělou příležitostí, jak si užít ve velkém svět hraček, her a aktivit pro děti. A my tam s našimi knihami samozřejmě nebudeme chybět! A to během trvání celého veletrhu, to znamená od 5. do 7. 4. 2024.

Těšíme se na vaši návštěvu u nás na stánku C05, který najdete v hale 2. Přivezeme s sebou tradičně spousty a spousty knížek – průřez naší produkcí, TO NEJ a také Novinky. Tak se za námi stavte!

Proč za námi na stánek?

  • Platba kartou? ANO!
  • Veletržní sleva: 25 %
  • Při nákupu nad 500 Kč -> tato kniha zdarma

Pozvánka na For Kids.