Při objednávce nad 700 Kč dostanete knihu jako dárek ZDARMA.

Představujeme listopadové knižní novinky

Listopad. Měsíc plný listů. Zalistujte i našimi novinkami. Jsou pestré a je jich plno – jako listopadového listí!

 

Sháníte první knížky pro miminka? Inspirujte se v našich dvou Mimiknihovnách. Mimiknihovna obsahuje 6 minileporel s tématy jako: barvy, oblečení, doprava, čísla… Mimiknihovna Zvířata se zaměřuje na zvířata z různých prostředí: doma, v oceánu, na zahradě, na farmě… Ilustrace jsou jednoduché, ideální pro miminka. Mini-knížky jsou kvalitně zpracované, stránky jsou z tvrdého papíru, takže je můžete bez obav přihodit do přebalovací tašky nebo kočárku. Ať už jednotlivě, nebo v boxu. A vydrží i nějaké to neopatrné prohlížení či ochutnávání zvědavých mimičtenářů.

IMG_1389 IMG_1396 IMG_1394

IMG_1391 IMG_1390 IMG_1397

Dvě novinky z kategorie knížky s puzzle – Už chodím na nočník a Maminky a mláďátka – obsahují snadné skládanky, při kterých se nedá udělat chyba. Každý dílek se dá spojit s každým a mohou vytvořit dlouhou řadu. Jsou vhodné pro děti, které se princip puzzle teprve učí.

  

Chození na nočník, to je velké téma. Je důležité, aby toto učení probíhalo nenásilně. I v tom může pomoct právě Už chodím na nočník. Máte doma taky šikulku? Motivujte ho/ji při chození na nočník touto knihou. Věříme, že se zařadí mezi další oblíbené „nočníkovky“ jako K čemu je nočník? nebo Malý nočník, malá hovínka.

K Rozpohybovaným knihám přidáváme dva tituly. Les vás zavede do království přírody, kde poznáte stromy, houby, lesní plody a spoustu tvorů, kteří jsou v lese doma. V zahradě budete sledovat ty hmyzí obyvatele zahrady, stejně jako ptáky, ještěrky i zvířata, která milují vodu. Pohyblivé prvky této řady probouzejí v dětech zvědavost a touhu číst dál.

1 2 6

3 4 5

Do lesa vás zavede také Procházka lesem – následuj cestu. Vedle odklápěcích okének obsahuje cestičky pro prsty, které mohou děti následovat a procvičovat jemnou motoriku. Také Procházka pod zemí je zavede na neobvyklá místa. Mraveniště i jezevčí brloh už čekají na objevení…

Čtení do postýlky? A co takhle Dobrou noc, medvídku! a Dobrou noc, lvíčku!, knihy s kouzelnou baterkou? Baterku stačí vsunout mezi stránky a objevíte tvory ukryté ve tmě. Medvídek a lvíček chtějí dát dobrou noc svým kamarádům. Pomůžete jim je najít? Přečtěte si verše a zapojte do hry kouzelnou baterku, která je součástí knihy. Jedná se o kartonovou pomůcku ve tvaru svítilny. Její princip a použití je tak prosté, až se chce říct – kouzlo!

  

Aktivit se samolepkami není nikdy dost. Právě vydáváme tři nové se vskutku neobyčejnými samolepkami. Trojrozměrné samolepky Náklaďáky přináší nablýskaný svět motorů a rychlých kol. Ani holky nepřijdou zkrátka. Pokojíčky si mohou zkrášlit pomocí dvou sešitů Samolepky na okno: Duha a Jednorožci. Zábavu rozšiřují vytlačovací části z tvrdého papíru na konci sešitu. Například maňásci a karnevalová maska.

O kočce Rozárce, psovi Rexovi a vůbec všech přátelích z farmy jsme psali už v říjnových novinkách. Mají svou Knihu s puzzle a nyní také Velkou knihu samolepek a aktivit. Přes 500 samolepek nabízí pořádnou kopu zábavy. V této knížce si navíc s vytlačovacími obrázky můžete postavit celou farmu.

Hraju si, učím se. To je název série 4 pracovních sešitů za skvělou cenu, rozdělených podle věku: 3+, 4+, 5+, 6+. Sešity mají jednotnou grafickou úpravu, ale stoupající náročností úloh se zásadně liší. Tvoří promyšlený, vzájemně propojený systém. Zatímco tituly pro mladší obsahují ještě aktivity na vybarvování, knížky pro předškoláky už pracují s písmeny, čísly a úkoly na logické myšlení. Je proto důležité nabízet je dětem postupně, adekvátně věku. Výhodou série Hraju si, učím se jsou při okraji perforované stránky, díky nimž se dají listy vyjmout a vyplnit i mimo sešit.

hraju si hraju si2 hrajusi3

Napište do našeho vyhledávání „101“ a otevře se před vámi svět plný příběhů. Jde o 4 velké knihy a každá přináší sbírku 101 pohádek z celého světa. Dotiskujeme úspěšných 101 pohádek před spaním a 101 příběhů a bajek pro děti. Tento formát je mezi čtenáři oblíbený, a proto přidáváme 101 klasických pohádek a 101 příběhů ze začarovaného lesa.

Těšte se na mořskou pannu, sněhovou královnu i bajky plné zvířátek. Za dobrodružstvím vás vezmou Petr Pan i Sindibád. V začarovaném lese potkáte jak Jeníčka s Mařenkou, tak dlouhovlasou Lociku. Sbírky plné kouzel se skvěle hodí na podzimní večery.

a b e

Osvědčené série obohacené o nové přírůstky i knížky zcela nové jak pro batolata, tak pro školáky. To jsou listopadové novinky. Neváhejte propátrat náš e-shop, kde jich objevíte mnohem víc.