Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Dárky na poslední chvíli? Zachrání vás prosincové novinky!

I v případě, že už máte vánoční dárky pro všechny členy rodiny vyřešené, neměly by uniknout vaší pozornosti prosincové knižní novinky nakladatelství Svojtka. Jsou to poslední nové tituly tohoto roku a představují průřez naší produkcí.

Najdete mezi nimi zvukové i výtvarné knihy, dokonce vhodné k výuce angličtiny pro nejmenší, a jednu výjimečnou příručku pro malé i velké výtvarníky. Pojďte se podívat, co se skrývá v naší předvánoční nadílce.

Novinka pro výtvarné umělce

Patříte mezi milovníky výtvarného umění? Nebo víte o někom z vašich blízkých, kdo v sobě rád probouzí kreativního ducha? Pak vás jistě zaujme náš nejnovější knižní přírůstek, kniha Lidské tělo Základy kresby.

Čím je tato příručka výjimečná?

  • Základy lidské anatomie: Tato kniha začíná u základů – porozuměním stavbě lidského těla. To je zásadní pro realistické zobrazení lidské postavy.
  • Praktické návody: Postupné návody vám pomohou osvojit si styl pro zobrazení figurální kresby. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník nebo pokročilý umělec.
  • Rozmanité techniky a pomůcky: Autor vás provádí různými technikami a nástroji, které můžete použít pro dosažení zajímavých výsledků.
  • Komplexní přístup: Kniha nabízí celostní pohled na kreslení lidské postavy, včetně zvažování celkové kompozice.

Tento jedinečný průvodce figurální kresbou je nepostradatelným společníkem pro každého, kdo se chce naučit přenášet lidské tělo na papír. Je to disciplína náročná, ale pro výtvarné umělce naprosto zásadní. Pokud milujete kreslení, rádi se vyjadřujete pomocí tužky, je to příručka přesně pro vás!

Průvodce figurální kresbou - lidské tělo.

Zábavné objevování na farmě

Malí čtenáři a posluchači – a také jejich rodiče, kteří chtějí své děti vzdělávat hravou formou – se mohou těšit na další z našich novinek: interaktivní zvukovou knihu Hádej, kdo to je - Zvířata na farmě. Tato knížka se zvuky je perfektním způsobem, jak dětem přiblížit svět hospodářských zvířat.

Proč si ji děti zamilují?

  • Interaktivní zábava: Děti mohou mačkat tlačítka a poslouchat zvuky zvířat nebo veselé melodie.
  • Poznávání zvířat: Kniha nabízí dětem příležitost naučit se rozpoznávat zvířata podle zvuků.
  • Edukativní obsah: Kromě zábavy kniha poskytuje užitečné informace o zvířatech na statku, což rozšiřuje znalosti dětí.

Zvukový modul knihy Hádej, kdo to je - Zvířata na farmě umožňuje spustit knihu v módu poslouchání melodií, poznávání zvířecích zvuků anebo hry ve stylu „hledej a najdi“. Díky tomu se tato zvukovka jen tak neomrzí a přinese malým zvědavcům mnoho chvil zábavy.

Edukativní kniha. Zvířata na farmě.

Jazykový start pro nejmenší: 150 slov ČESKY a ANGLICKY

Taky se vám zdá, že dnešní děti mají stejně blízko k angličtině jako k češtině? Pokud chcete jejich angličtinu podpořit, vyzkoušejte úžasnou novinku pro předškoláky: 150 Slov Svět kolem nás ČESKY a ANGLICKY. Za delším názvem se skrývá jednoduchý princip: zvuková kniha se slovíčky ve dvou jazycích.

Co v knížce najdete?

  • Slovíčka ve dvou jazycích: Kniha obsahuje 150 důležitých a užitečných slov v angličtině a češtině, což je skvělý start pro osvojování druhého jazyka.
  • Interaktivní zvukové prvky: Každá tematická dvojstrana je bohatě ilustrována obrázky a zvuky s výslovností ve dvou jazycích.
  • Barevné ilustrace a různorodá témata: Kniha zahrnuje témata, jako jsou narozeniny, nakupování, povolání, park, zoo a oceán. Barevné ilustrace slovíčka vizuálně doplňují a učení je díky nim zábavnější.

Zvuková kniha pro učení angličtiny 150 Slov Svět kolem nás ČESKY a ANGLICKY navazuje na úspěšný titul 150 prvních slov česky a anglicky. Dohromady tvoří skvělé duo pro učení základů angličtiny u těch nejmenších.

150 slov. Svět kolem nás česky a anglicky.

Poznávejte úžasnou zvířecí říši prostřednictvím zvuků

Pro malé přírodovědce a zároveň jazykové průzkumníky angličtináře představujeme další vzrušující titul – Encyklopedie se zvuky Úžasný svět zvířat. I tato interaktivní zvuková kniha je dvojjazyčná. Najdete zde názvy zvířat a fráze v ČEŠTINĚ a ANGLIČTINĚ. Je branou do fascinujícího světa zvířat s bonusovým dvoujazyčným obsahem.

Otevřete knihu a poslechněte si 50 názvů zvířat. Každý zvuk je k dispozici ve dvou jazycích. Seznámíte se přitom s rozmanitými zvířaty a zjistíte mnoho zajímavostí o jejich světě. Kniha nabízí fakta, která rozšíří znalosti dětí o přírodě. Děti si během poznávání světa zvířat procvičí slovní zásobu v angličtině a pokochají se fotografiemi fascinujících tvorů z celého světa.

Úžasný svět zvířat. Česky a anglicky.

Tvořivá zábava s hravými otisky

Představujeme vám Hravé otisky i jejich knižní kamarádku Hravé otisky - Farma. Co mají společné? Jde o dvě kreativní knihy plné inspirace pro malé umělce. Tyto výtvarné knížky jsou zdrojem zábavy a tvoření pro děti, které mají rády malování s použitím otisků.

Otiskování nejen prstíků

Návody na tvorbu s otisky prstíků anebo razítek vyřezaných z brambor vám pomohou vytvořit s dětmi zábavné a originální umělecké projekty. Hravé otisky nabízejí širokou škálu motivů a Hravé otisky Na farmě se zaměřují na veselé scény ze života na venkově. Pokud jsou právě farma, statek a hospodářská zvířata u vašich dětí zrovna tématem číslo jedna, máte výběr jasný!

  • Různorodé motivy: Od zvířecích kamarádů, příšerek, mořských panen v Hravých otiscích až po slepičky s kuřátky, ovoce na stromech a krávy na pastvině v Hravých otiscích Na farmě.
  • Rozvoj dovedností: Obě knihy povzbudí dětskou představivost a zároveň procvičí jemnou motoriku a koordinaci oka a ruky.

Tvořivá zábava s hravými otisky.

Přejeme vám, milí čtenáři, poklidný konec roku

Budeme rádi, pokud naše knižní novinky přispějí k vašemu pohodovému svátečnímu času. Doufáme, že vám tyto tituly přinesou radost a inspiraci. Ať už hledáte dárek pro své nejbližší, nebo si sami chcete pěknou knihou sami zpříjemnit den, věříme, že v naší nabídce najdete to pravé.

S další hitparádou Svojtkovinek se na vás těšíme zase na začátku příštího roku!