Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Nové vodní omalovánky a dlouho očekávané dotisky budou v červnu

Náš e-shop jako by se chtěl předzásobit na prázdniny! Máte v našem nakladatelství vyhlídnutou knížku, která byla nedostupná? Pravděpodobně přifrčí v červnu s velkou dávkou dotisků všech možných knižních hitů a bestsellerů, které si oblíbily tisíce zákazníků. Nezapomínáme však ani na novinky, a tak se můžete těšit na nové malování vodou a samolepkové sešity o přírodě.

Vodní omalovánky s těmi nejzářivějšími barvami

Dvě knížky malování vodou s názvem Vybarvi měFarma a Náklaďáky – jsou u malých umělců a umělkyň, co se teprve učí se zacházet štětcem, mimořádně oblíbené. Mají totiž jasné zářivé barvy, které se po přejetí štětcem namočeným do pouhé vody objeví a rázem stránku rozveselí.

Tyto vodní omalovánky si oblíbili i rodiče, neboť vedle vybarvování vodou obsahují i úkoly pro děti a hledání v obrázcích, takže malé čtenáře zabaví opravdu na hodně dlouho. Pak se jednoduše nechají uschnout, barvy zmizí a celou knížku je možno přečíst a vymalovat nanovo.

Malování vodou, které nadchne i rodiče

V červnu k Farmě a Náklaďákům přibudou dvě nové kámošky ze stejné série Vybarvi mě: Zvířata a Dinosauři. Takže pokud máte první dvě knížky taky už sto- a vícekrát vymalované, sáhněte po novinkách. Dočkáte se v nich stejného veselého stylu obrázků, mnoha dalších podnětných otázek a úkolů pro děti, a hlavně stejně pestrých a výrazných barev, které se po vymalovaní mokrým štětcem objeví a udělají radost všem, kteří to sledují „v přímém přenosu“.

Nevěříte? Vyzkoušejte jednu z knížek z řady Vybarvi mě – třeba novinky Zvířata a Dinosauři – a uvidíte, že i jako rodiče nebudete chtít dát štětec z ruky :-)

Do přírody se samolepkovými sešity

Maj vaši malí objevitelé přírody a budoucí biologové a bioložky rádi pracovní sešity plné úkolů, díky nimž se něco nového dozví? Dva nové pracovní sešity se samolepkami na téma příroda jsou pro ně jako stvořené. První se jmenuje Můj samolepkový sešit o přírodě Zvířata z lesa a zavede malé čtenáře na velké lesní dobrodružství.

Prostřednictvím samolepek a aktivit seznamuje Můj samolepkový sešit o přírodě Zvířata z lesa děti s lesní zvěří od jelenů a lišek až po divočáky a sovy. Na stránkách samolepkového sešitu se děti seznámí s prostředím, které zvířata obývají, se zvířecím chováním a jejich jedinečnými vlastnostmi.

Dobrodružství na zahradě

Vyrážejí vaše zvídavá dítka do terénu ráda také s lupou a zkoumají každého malinkého broučka? Fascinuje je svět hmyzu? Dobrodružství na ně čeká už na zahradě nebo na trávníku před domem! Můj samolepkový sešit o přírodě Hmyz ze zahrady děti seznamuje s rozmanitým světem hmyzu. Stránky s živými a detailními ilustracemi seznamují děti s hmyzem našich zahrad, ať už jsou to berušky, motýli, včely nebo ruměnice. Při prozkoumávání stránek Mého samolepkového sešitu o přírodě Hmyz ze zahrady se děti seznámí s důležitou úlohou, jakou hmyz hraje v ekosystému.

Oba samolepkové sešity vynikají živými, realistickými ilustracemi a jednoduchým, ale poutavým textem. Knížky jsou ideální pro děti, které mají rády přírodu a zvířata, a jistě v nich probudí zvědavost ohledně nejbližší přírody, které je ve městech i na venkově kolem nás. Při čtení se děti zabaví domalováváním obrázků a lepením samolepek.

Očekávejte velkou nálož dotisků dlouho žádaných knižních hitů pro děti!

V červnu se na e-shop našeho nakladatelství chystá přímo smršť dotisků dětských knih, které jsou u čtenářů mimořádně oblíbené, a proto mnohí také vyprodané. Můžete se těšit mimo jiné na pohyblivá leporela jako Minipohádky, pracovní sešity pro nejmenší z edice Malý zajíček, písanky a sešity na uvolnění ruky a nácvik správného psaní pro předškoláky, spoustu zvukových knížek a mnoho, mnoho dalšího.

Tyto zákazníky žádané a dlouho očekávané novinky budou brzy skladem. Jak to zařídit, aby vám neutekly? Sledujte nás na sociálních sítích Facebooku a Instagramu, kde vás budeme hned informovat, jakmile budou u nás na skladě a připraveny na cestu k vám.

 

Vyrazte v červnu do evropských metropolí s Lonely Planet v kapse

Prázdninová sezóna už se neodvratně blíží. Mnoho rodin vyráží na dovolenou k moři, ale v červnu je také ještě ideální doba navštívit evropské metropole a udělat si v nich třeba prodloužený víkend. Během pár dnů nasajete ducha těchto míst a vychutnáte si vše důležité, co města přinášejí, ať už milujete chození po historických památkách nebo objevování nových moderních podniků, kde to žije a kde tepe současné srdce města.

Skvělými pomocníky, s nimiž si sestavíte plán cesty podle vlastních představ, jsou malé průvodce Lonely Planet z řady Do kapsy. Na skladě máme již aktualizovaná vydání průvodců po oblíbených destinacích Řím a Londýn. Brzy k nim přibude také Budapešť.

PS: Také si říkáte, že by se hodilo podpořit zájem o cestování a průvodce nějakou tou akcí nebo slevou? Zůstaňte na příjmu, sledujte sociální sítě Lonely PlanetFacebook / Instagram – a třeba budete už za pár dnů příjemně překvapeni ;-)