Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Pojede Karkulka bagrem, nebo formulí? Nové knihy v květnu mají jasno!

Listujeme knižními novinkami nakladatelství Svojtka & Co., které na náš e-shop zavítají v měsíci květnu. Co se na jejich stránkách odehrává? V pohyblivých leporelech znovu otevírá brány akční město LEGO CITY… Červená karkulka se opět vydává na cestu k babičce a v košíčku si tentokrát nese HMATOVÉ PRVKY… A konečně si na své přijdou tatínci a dědečkové v ultra-luxusní publikaci o FORMULÍCH.

Na farmu a do vesmíru v leporelech LEGO CITY!

Zbystřete, fanoušci a milovníci lega, tyto knížky jsou pro vás povinností! Legendární, akcí nabité město LEGO CITY spolu se všemi svými hrdiny ožívá v leporelech s pohyblivými prvky. Tlač, táhni, posouvej – to je heslo, kterým se stačí řídit při čtení těchto knížek, a o zábavu je postaráno. Pevné a spolehlivé pohyblivé prvky zaručují, že dítě neztrácí při čtení pozornost.

Dvě knižní novinky z řady LEGO CITY vás přenesou na Farmu, kde panáčci z lega potřebují vaši pomoc, jinak nestihnou sklidit a obstarat všechna zvířata; a také na Vesmírnou stanici, kde astronauti plní své důležité úkoly. Není to však poprvé, co se s obyvateli LEGO CITY v rámci rozpohybovaných knížek pro děti setkáváme. Pokud vám Farma a Vesmírná stanice nestačí, zavítejte do dalších částí tohoto města z kostiček!

Kam všude už nás hrdinové z LEGO CITY vzali?

Nejoblíbenější POHÁDKA: sáhněte si do ní v knížce!

Děti milují leporela s hmatovými prvky, jež na svých stránkách obsahují nejrůznější materiály, které je možné si osahat, jako je tomu například v edici Poznávej dotykem. Právě té se svým zpracováním nejvíc podobá novinka Červená karkulka – Sáhni si do pohádky. Svažte vlka opravdovým provazem nebo ho přikryjte krajkovou peřinkou! Při čtení této Červené karkulky si děti budou rozvíjet hmat.

Příběh o Karkulce není potřeba dlouze představovat. Jedná se dlouhodobě o nejoblíbenější pohádku mezi dětskými čtenáři. Také se u vás vyprávění pohádek bez této holčičky v červeném čepečku neobejde? Podívejte se na další varianty nesmrtelného příběhu, které jsme vydali v posledních měsících.

Co takhle Karkulka jako POP-UP pro nejmladší čtenáře?

Mezi stroji silák nad siláky – BAGR! Zjistěte, jak funguje!

Další stálice dětských srdcí – bagry a traktory. Tyto silné stroje nepřestávají děti fascinovat. V novém leporelu Bagr - Jak to funguje se děti můžou podívat přímo do útrob bagru, zjistit vše o jeho funkcích a částech, ze kterých se skládá. Kniha důmyslně poodkrývá různé „vrstvy“ mechanismu bagru, a tak mají malí čtenáři stále představu o celku, zatímco bagr prozkoumávají víc a víc do hloubky.

Jak FUNGUJE TRAKTOR? To už víme taky!

 

Bagr - Jak to funguje navazuje na úspěšnou knížku o traktoru ze stejné série. Ta je založena na stejném principu postupného odhalování částí traktoru a zjišťování, v čem všem je nám lidem traktor užitečný. Zjistěte spolu s vašimi malými bagristy a traktoristy, jak fungují jimi milované silné stroje!

Konečně kniha PRO VELKÉ milovníky silných motorů!

Vychutnejte si závody F1 jako nikdy dřív. Luxusní knižní novinka Okruhy F1 z ptačí perspektivy je ideálním průvodcem po závodištích Formule 1 po celém světě. Je nabitá obrazem i textem! S pomocí satelitních snímků Google Earth nabízí realistický pohled na aktuální podobu všech 23 okruhů, které se jedou v sezóně 2023. Kniha nabízí detailní popis všech zatáček, včetně doporučené rychlosti, rychlostního stupně a historie každého okruhu.

Kniha připomene nejslavnější okamžiky a hvězdné jezdce, kteří na daných závodištích zazářili. Okruhy F1 z ptačí perspektivy jsou vizuálně působivou poctou vozům, týmům i fanouškům. Je to ideální dárek pro fanoušky Formule 1 a stane se vaším věrným společníkem při budoucím sledování velkých cen F1.