Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Co nového přináší od září 2021 Svojtka do škol?

Svojtka do škol (STS), výhodný program pro školy a školky, přichází jako vždy se začátkem pololetí s novou nabídkou titulů. Od září 2021 je opravdu z čeho vybírat. Co z nabídky Svojtka do škol by rozhodně nemělo uniknout vaší pozornosti?

Svojtka do škol - mix

 

Nová řada samolepek

Knížky a pracovní sešity se samolepkami jsou oblíbenou skupinou titulů pro všechny věkové kategorie – od nejmenších dětí přes předškoláky až po děti na prvním stupni. Přinášejí celou řadu úkolů, které rozvíjí děti více směry (porozumění textu, matematické dovednosti, logické myšlení), a navíc díky nalepování samolepek rozvíjí u dětí tzv. koordinaci oko-ruka.

Obzvlášť povedené, s roztomilým designem jsou 4 knihy aktivit ze série Kuliočko: Zvířata, Dinosauři, Mazlíčci a Jednorožci. Proč Kuliočko? Vedle klasických samolepek, které děti využijí při plnění úkolů uvnitř knihy, obsahují 20 reliéfních samolepek s pohyblivými očičky. Stačí zatřást a očička se zvířátkům zahýbou. Jako živé! Očičkové samolepky se dají nalepit kamkoli a děti je využijí k ozdobení pokojíčku nebo oblíbených předmětů.

Úkoly, úlohy a tvoření

Na zahradě – Moje první samolepky přináší vedle dolepování samolepek zábavné úkoly pro nejmenší. Budou vybarvovat, spojovat a dozví se základní informace o zvířatech, která mohou potkat na zahrádce.

6055 obálka

Vybarvování si děti užijí i v knížce Vybarvi mě! Náklaďáky na principu malování vodou. Balení obsahuje také štětec. Navlhčete obrázky a objeví se syté barvy. Pak nechte uschnout a můžete malovat znovu a znovu.

4987 obálka4987 náhled2

Aktivity pro starší najdete v Chystám se do školy – Já to vyřeším. Knížkou provází skřítek a víla, kteří děti provedou pohádkovými světy, kde je čeká spousta úkolů. Jde o přípravu předškoláků hravou a nenásilnou formou.

6145 obálka6145 náhled2

Na školáky se zaměřují Výzvy a úkoly Hlavolamy a logické hry, které přinášejí výzvy odpovídající danému věku a skvělou náplň pro volné chvíle.

 

 Encyklopedie a knihy o přírodě

Zvídavé děti jistě zaujmou dvě knihy: Dětská obrazová encyklopedie a Školní encyklopedie. Rozšíří si v nich znalosti z mnoha oborů. A pokud jsou to čtenáři a čtenářky, patřící do skupiny nadšených pozorovatelů přírody, máme pro ně velkou, nádherně ilustrovanou novinku.

Encyklopedie

Zpomal a podívej se přináší 40 příběhů, běžných i neobvyklých zázraků přírody, které se odehrávají všude kolem nás. Mnohdy však potřebujeme zpomalit, abychom si jich všimli. Jak se stane, že z obyčejného žaludu vyroste statný dub? Díky jakým silám se může papírový drak vznést? Kniha rozvíjí schopnost koncentrace a zaměřování pozornosti.

  

Pohádky pro menší děti

Nabídka Svojtka do škol nepřináší jen úkoly a učení. Odlehčení představují pohádkové knížky. Malované pohádky – čti a doplňuj mají klíčová slova nahrazená ilustracemi. Při prohlížení se malí čtenáři cvičí v porozumění textu. Když pohádka dojde k ilustraci, musejí ji správně pojmenovat, aby mohl příběh pokračovat.

Veršované pohádky jsou moderní verze starých známých příběhů, které jsou navíc ve vtipných verších. Myslíte si, že vás Karkulka s vlkem už nemůžou ničím překvapit? Otevřete tuto knížku a pohádkově se bavte!

 Pohádky pro menší děti

Tituly z nabídky Svojtka do škol objednávejte přes obchodního zástupce přímo ve vaší škole nebo školce. Kompletní nabídku najdete na: www.svojtka.cz/shop/kategorie/svojtka-do-skol