Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Do Vánoc času dost? Po ADVENTNÍCH KALENDÁŘÍCH se zaprášilo!

Kupujte je, dokud jsou, brzo zase nebudou. A my s tím pak bohužel nic nenaděláme. Teď ale ještě máte šanci pořídit si adventní kalendáře, které se loni v regálech knihkupectví ani neohřály, přímo u zdroje, tedy u nás. Do 31. 8. 2023 je máme v nakladatelství Svojtka ve výhradní distribuci.

Řeč je hlavně o Adventním kalendáři plném knih. Souboru 24 pohádkových miniknížek v luxusním rozkládacím balení, připomínajícím domeček s okénky. Tenhle krasavec ozdobí každý předvánoční parapet. Fičák, s jakým loni zmizel z pultů, nás zaskočil, ale nadšené reakce rodičů i malých čtenářů zároveň potěšily. Až se zdálo, že jsme dali vzniknout kouzelné předvánoční tradici – otevřít okénko a přečíst si společně každý večer před Štědrým dnem jednu knížečku, udělat tak z čekání na Ježíška něco magického a neopakovatelného…

 Fotografie našeho modrého a červeného adventního kalendáře - oba kalendáře obsahují různé příběhy

Adventní nášup: dalších 24 pohádek v kalendáři

A co děti, které chtějí předvánoční čtení zažít i letos, ale příběhy z loňska mají ještě v živé paměti? Když se nám naskytla možnost vydat druhý díl Adventního kalendáře (s modrou obálkou), neváhali jsme ani chvilku. Tuto tradici prostě musíme podporovat. Jen ať co nejvíc dětí zažije tu radost, když se otevírá okénko a vykukuje z něj nová, nepřečtená pohádka… Jakápak to asi bude dnes?

Zároveň tedy s dotiskem prvního Adventního kalendáře (s červenou obálkou) vychází zbrusu nový druhý díl. Najdete v něm 24 dalších, neokoukaných příběhů, pohádek a básniček, které se skvěle hodí do předvánoční doby. A není to žádná druhá liga! Mezi knížečkami jsou mimo jiné:

  • Krásku a Zvíře,
  • Kocoura v botách,
  • Šípkovou Růženku.

Kdy přesně na vás tyto právem nestárnoucí klasiky vykouknou z okénka? Kolikátého prosince? Inu, nechte se překvapit. V tom tkví kouzlo adventních kalendářů!

Pokud už máte doma první Adventní kalendář plný knih, určitě si rádi doplníte sbírku o dalších 24 miniknížek. Sami víte nejlíp, že jde o vkusný a kvalitní produkt. Dárek, který 100% plní očekávání a vnáší do dětských očí úžas po mnoho večerů před Vánoci. Zároveň druhý díl funguje zcela samostatně, stejně dobře jako první. Je tedy jedno, se kterým o letošních Vánocích začnete. Do 31. 8. 2023 koupíte oba na Svojtka.cz o 15 % levněji, než je běžná maloobchodní cena.

NAVÍC: U NÁS MÁTE JISTOTU, ŽE SE NA VÁS DOSTANE!

Fotografie obalu a vybraných stránek naší knihy 24 dnů do Vánoc - zkraťte si advent českými vánočními zvyklostmi

Děti milují: těšit se na Vánoce a povídat si o nich

Třetí velkou předvánoční knihou, kterou do konce srpna pořídíte pouze na našem e-shopu, je novinka 24 dnů do Vánoc. Velká rozkládací panoramatická kniha o tuzemských vánočních tradicích. Na nádherně ilustrovaných scenériích, jež můžou stejně dobře sloužit jako dekorace, si přečtete 24 textů o tradicích, zvyklostech a jevech, které provázejí vánoční svátky v našich zemích. Dozvíte se:

  • odkdy se peče vánočka,
  • jaké rostliny zdobí v období Vánoc naše domovy,
  • proč chodí Mikuláš.

Každý den v období adventu si tak můžete spolu s dětmi zvědomovat, proč okolo Vánoc děláme to, co děláme: že za každým zvykem stojí jeho důvod a historie.

ZKRAŤTE SI ČEKÁNÍ A TĚŠENÍ SE NA ŠTĚDRÝ DEN TÍM, ŽE SI O VÁNOCÍCH POČTETE A NĚCO ZAJÍMAVÉHO SE DOZVÍTE.

Aby se do Vánoc dostalo na všechny…

Prohlédněte si také další vánoční knížky z produkce našeho nakladatelství – potěší malé i velké čtenáře, můžete si v nich zazpívat koledy s piankem nebo rozzářit světýlka a rozeznít zvuky Vánoc. Víme, jak to může působit – že jsme ještě dotěrnější než ti neobytní obchodníci, co s vánočními akcemi otravují od září, protože my začínáme dokonce už v srpnu… Ale tak to není. Loni nás potěšil velký zájem o naše adventní knihy a mrzelo nás, že se na vás na všechny nedostalo. Věříme, že všechny tři adventní kalendáře jsou opravdu kvalitní a rozhodně vaše Vánoce obohatí o krásné čtenářské zážitky. Proto vycházíme naproti vaší poptávce a do 31. 8. 2023 pořídíte na e-shopu Svotka.cz tyto tři knížky se slevou 15 % z běžné maloobchodní ceny. A navíc – nikde jinde než u nás nebudou do konce srpna k dostání.

VYUŽIJTE JEDINEČNÉ NABÍDKY A NAKUPUJTE DO 31. SRPNA KNIŽNÍ ADVENTNÍ KALENDÁŘE PLNÉ PŘÍBĚHŮ A POHÁDEK POUZE NA SVOJTKA.CZ.