Při objednávce nad 700 Kč dostanete dárek ZDARMA!

Odfoukněte prázdniny, přivítejte knižní babí léto

Knižní novinky od Svojtky se díky jedinečným foukacím knížkám se světélky ještě tak napůl vznáší v lehce prázdninové atmosféře a náladě, ale zároveň už vítají první školní dny se samolepkovými atlasy světa a dinosaurů.

Začneme na lehčí notu – leporela se světélky Foukni a rozsviť jsou knížky opravdu čistě pro radost a pro potěšení. Takové hravé provedení se jen tak nevidí. Otáčejte stránky s půvabnými ilustracemi, čtěte si krátké, milé příběhy a přitom lehounce zafoukejte na čidlo – světélka na stránkách se rozsvítí a rozzáří celou scénu. V edici Foukni a rozsviť vycházejí TŘI NOVINKY:

  • Dnes slavíme narozeniny! Medvídkovi jsou tři roky a zvířátka z lesa mu přichází blahopřát.
  • Mám tě moc rád! Zvířecí rodinky spolu tráví čas a dokazují si, jak moc jim na sobě záleží.
  • Sladké sny! Víla musí večer obletět všechny obyvatele lesa a přinést jim hezký sen.

Knihy se světýlky z edice Foukni a rozsviť.

Co to září na obloze?

Úžasnou, výjimečnou knihou, která sice sama nesvítí, ale naprosto spolehlivě vás naučí poznávat, co všechno v noci září na nebi, je Záře – Dětský průvodce noční oblohou. Hvězdy, planety, vesmírná tělesa. To všechno TAM NAHOŘE někde je. Naučte se je poznávat, pozorovat a objevte o nich zajímavé informace z historie i mytologie.

V knize Záře poznáte měsíční fáze nebo ovládnete orientaci podle Polárky. Zjistíte, že stačí vyjít na zahradu nebo otevřít okno do noci a vesmírná výprava může začít. Zanese vás na ni právě kniha Záře, která vám ukáže, jak jsme my, lidé, odnepaměti propojeni se souhvězdími nad našimi hlavami.

Ukázka z knihy Záře.

Zvuků není nikdy dost

Broučkové, kteří se toto září ještě do školy nechystají (nanejvýš do školky, ale možná ani tam ne), se parádně zabaví s NOVÝMI zvukovými knihami. Jsou velké, plné obrázků, a hlavně zvuků. Dají jim přednost ti rodiče, kteří svá dítka raději seznamují s realistickými fotografiemi zvířat nebo věcí kolem nás, než se zjednodušujícími ilustracemi.

Série Moje velká kniha ZVUKY už se rozrostla na ČTYŘI KOUSKY. Jistě si mezi nimi najdete téma, které je u vás nejoblíbenější. Pokud už nějaké z nich máte, co takhle si zkompletovat sbírku? :-)

Nové zvukové knihy z edice Moje velká kniha.VAROVÁNÍ: Dinosauři jako živí!

V září jsou v hlavní roli školáci. A knížky od Svojtky vždy razily přístup, že učení musí být především hravé a zábavné. Bez výhrad to platí o knize Nej… DINOSAUŘI v pohybuedice opravdu velikých knih s ručně vyrobenými interaktivními prvky – nejrůznějšími pohyblivými částmi, kolečky, okénky a záložkami, které v ilustracích odhalují nečekané vrstvy a další zajímavosti.

Nadšenci do dinosaurů se setkají s pravěkými suchozemskými obry, vládci nebes i moří, seznámí se s neobvyklými dinosauřími „podivíny“ a prozkoumají možnosti, které mohly vést k zániku těchto kdysi mocných tvorů. Po rozevření dvojstránky se na vlastní oči přesvědčíte, že takovým způsobem jste si o dinosaurech ještě nikdy nepočetli. Čekají vás spousty prostorových pop-up ilustrací a částí obrázků, které lze rozhýbat. Tak pozor, ať vás ti dinosauři nepokoušou, jsou jako živí!

Samolepkové atlasy – učení, které není mučení

Dolepování samolepek není jen aktivita pro předškoláky, u kterých se zaměřuje na rozvoj jemné motoriky a kordinace oka a ruky. I starší děti si mohou samolepky užít, a navíc se při jejich lepení něco nového dozvědět. Samolepkové knihy pro školáky UŽ MÁME TŘI. Úspěšný a dotiskovaný titul Vlajky celého světa doplnily DVA NOVÉ samolepkové atlasy:

Atlas dinosaurů a Atlas světa.

Školáci, nastartujte se po prázdninách s knihami v akci

Prozkoumejte v září důkladně na našem e-shopu kategorii Příprava do školky a do školy. Najdete v ní knihy již od 39 Kč! Zejména vaší pozornosti doporučujeme knížky z kategorie Hádanky a procvičování, které nejlépe nastartují mozek malého školáka po prázdninách. I tam se to akčními tituly a slevami na knihy jen hemží.

Příprava do školky a do školy.