Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Dotiskujeme oblíbené série a přidáváme nové přírůstky!

Jaké knižní novinky jsme pro vás připravili v březnu? Vedle velkých zvukových leporel je to hlavně rozšíření dvou oblíbených sérií: Velký pokrok a Velké samolepky pro malé ruce. Do každé přibylo několik nových kousků a zároveň jsme dotiskli tituly z těchto řad, které už byly vyprodané.

Prohlédněte si nové knihy pro březen 2023 od nakladatelství Svojtka a vyberte si v našem e-shopu leporela a pracovní sešity pro rozvoj vašeho dítěte.

Malé ruce, velké samolepky. Jak to jde dohromady? Parádně!

Přemýšlíte, které samolepkové pracovní sešity by mohly být ideální pro děti, co se samolepkami teprve začínají? Tady je máme! Velké samolepky pro malé ruce – název téhle série mluví sám za sebe, no ne? 😊Každý takový samolepkový sešit pro nejmenší je doplněn zábavnými aktivitami a vytlačovacími obrázky.

  • Na farmě si děti postaví z vytlačovacích dílů celou stodolu i s jejími obyvateli.
  • Zvířata v sobě skrývají originální šablony a papírové origami.
  • Divokými zvířaty si zahrajete divoké pexeso 😊
  • A v Princeznině paláci si můžete postavit celý zámek i s účastníky plesu.

Hlavně ale na vaše děti čeká spousta úkolů – vybarvování, spojování, bludiště a dolepování velkých samolepek. Proč velkých? Protože jsou pak snadno uchopitelné a umístitelné, a to i pro opravdu malé ručky.

V těchto dnech jsme dotiskli i oblíbené Přátele z lesa. Podívejte se na všechny sešity z této populární řady samolepek a vyberte si téma, které vašim dětem nejvíc sedne. Už je jich celkem devět!

 

Obrovské knihy plné zvířat a jejich zvuků

Velká, velká, VELKÁ! Taková jsou dvě nová zvuková leporela s 18 zvukovými tlačítky! Úžasná příroda i Mláďata z farmy obsahují obě bezmála dvacítku zvuků zvířat nebo přírody. A v Mláďatech z farmy dokonce i jednoho traktoru 😊

Pevné stránky velkého formátu se budou malým dětem snadno otáčet. Najdou na nich citoslovce všech zobrazených zvířat, které si mohou poslechnout jako zvuky po stisknutí tlačítka ve zvukovém modulu na boku.

Součástí knih jsou bohaté, celostránkové ilustrace. POZOR: Obrázky v těchto zvukových knížkách jsou až nebezpečně roztomilé :) Dýchají takovým zvláštním kouzlem, které vás přenese do dětství, a báječně se doplňují s verši na stránkách.

Hříbě frká, dělá Í-HÁ, na farmě zábava.
Sele KVÍKÁ, kůzle MEČÍ – zvuků plná zahrada!
Kde ses schoval? HUDRY-HUDRY! Slyšíme tě, krocane!
Kdo ho najde za jabloní, jablíčko pak dostane.

 

Velké pokroky – milníky v životech dětí

Říkali jsme to už jednou a řekneme to zase… Vaše děti jsou šikulky – zvládly už 12 Velkých pokroků! Série leporel s pohyblivými prvky Velký pokrok, která vedle jednoduchého příběhu pro děti obsahuje také rady odborníků určené rodičům, má další nové přírůstky. Jsou to Myjeme si ruce, Umím se oblékat a Už žádné záchvaty vzteku. Doplňují dosud vydaná témata, jako například Čistíme si zuby nebo Minipedie - Dobrý den paní doktorko.

O tom, že řada Velký pokrok je u rodičů i dětí oblíbená, svědčí i zájem o dotiskování vydaných titulů. Zároveň se zmíněnými novinkami vychází tyto dotisky:

Velké pokroky se zaměřují na důležité milníky v životech dětí. Všechna leporela mají jednotnou grafickou úpravu. A jsou skutečně užitečná! Když si s dětmi čtete o tématech, která je možná trošičku trápí, posilujete tak jejich sebedůvěru: „Neboj, broučku, pokud to zvládnou i tví malí kamarádi v knížce, zvládneš to taky!“

Tyto knihy jsou navrženy tak, aby pomohly vašemu dítěti zvládnout výzvy v jeho životě zábavnou a poutavou formou. Ať už jde o učení na nočník, nástup do školky nebo zvládání vzteku, pro každou situaci se najde vhodné leporelo Velký pokrok. I vy, rodiče, získáte v těchto knížkách rady a podporu. Protože víme, že určitá období a fáze ve vývoji dítěte jsou náročné pro všechny.

Napomozte díky těmto leporelům (ale i ostatním knihám nakladatelství Svojtka) svému dítěti zvládnout v životě několik velkých pokroků – poutavé příběhy a barevné ilustrace si zamilují a vy budete s láskou sledovat, jak rostou a učí se.