Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Podzimní nákupy s OnaDnes jsou opět tady!

Zpříjemněte si týden od 16. 10. do 22. 10. a využijte slevu 25 % na naše knihy v rámci akce nákupy Ona Dnes podzim 2023. S kódem ONA232.

Vybírejte z našich bestsellerů a pořiďte si třeba zvukovou knihu nebo interaktivní encyklopedii o městě. Pro všechny nespavce zde máme krásnou pohádkovou knihu.

Nejoblíbenější knihy.

 

Nedávno nám na skladě přibylo krásné album a nejen to! Podzim je plný novinek a nákupy Ona Dnes 2023 vám umožňují je všechny prozkoumat, navíc za skvělé ceny. Podívejte se třeba na knihy se světélky, pohyblivá leporela nebo na veršované Pětiminutové příběhy lidského těla

Novinky

 

Myslíme i na dospělé! V naší nabídce najdete spoustu cestovatelských knih nebo s námi můžete rozvíjet svou kreativitu. Nezapomeňte si proto najít a včas uplatnit své OnaDnes kupóny 2023 pro tuto říjnovou slevovou akci. 

Knihy pro dospělé.

Jak získat slevu v akci Ona Dnes 2023?

V průběhu celé akce OnaDnes stačí zadat slevový kód, který naleznete v magazínu Ona DNES, Žena a Život, DNES+TV. Čtěte dál pro podrobnější info.

Jak získat tištěné kupóny pro akci OnaDnes slevy 2023.

OnaDnes podzim 2023 - výhodné nakupování s tradicí

OnaDnes slevy jsou od roku 2010 už tradiční slevovou akcí, konanou vždy na jaře a na podzim, kdy si zejména zákaznice mohou díky kupónům zpříjemnit nakupování, a získat tak nejrůznější zboží za zvýhodněné ceny.

Rok od roku kupónu přibývalo a nechyběly slevy do obchodů s oblečením, kosmetikou, na zkrášlující procedury, ale i na hračky nebo kulturní akce. A samozřejmě knížky – jako právě ty od Svojtky.

Časem se tváří každé akce OnaDnes slevy stala slavná česká žena – ať už šlo o zpěvačky, herečky, moderátorky nebo influencerky. 

Kupóny na slevy lze získat v tištěných časopisech a magazínech a on-line je mít po ruce díky aplikaci Portmonka. Kupóny pro akci nákupy OnaDnes 2023 začínají platit 16. 10. a najdete je na následujících místech podle tohoto harmonogramu:

  • 11. 10. Žena a život
  • 16. 10. Ona Dnes + Portmonka
  • 19. 10. Magazín Dnes + TV

Pozor, OnaDnes podzim 2023 končí už 22. 10., a tak neváhejte, ať si nenecháte utéct spoustu slev, které teď v říjnu můžete využít třeba na včasné pořízení vánočních dárků – bez front a bez stresu.

Jak získat kupón pro OnaDnes online?

Díky aplikaci Portmonka budete mít slevové OnaDnes kupóny 2023 vždy po ruce!

Nezapomeňte, že slevové kupóny pro nákupy Ona Dnes 2023 můžete využít opakovaně po celý termín akce.

Návod, jak získat online kupóny pro nákupy OnaDnes podzim 2023 v aplikaci Portmonka.

Udělejte si radost novými knížkami, nebo se zásobte na Vánoce. 

Tipy na vánoční knížky.

Vyberete si z naší nabídky na www.svojtka.cz