Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Pohoda i na podzim s novými knihami

Listopad je tady a všichni víme, co to znamená. Co už je téměř za dveřmi… Nebudeme to všudypřítomné slovo na Vé radši vyslovovat :-) Věříme, že všechny přípravy a dárky zvládáte obstarat v klidu. A kdybyste přece jen náhodou potřebovali trochu inspirace, mrkněte na naše listopadové knižní novinky.

Listopad s sebou totiž přinesl knižní poklady pro vaše malé čtenáře. A co všechno od nás můžete očekávat? Nové zvukové knihy, tvořivé knížky se samolepkami a nůžkami či překrásné adventní kalendáře, kterými můžete dětem zpříjemnit čekání na Ježíška. Schválně, co z toho by se mohlo objevit na vašem seznamu přání?

Hrátky s MAGNETY

Dvě nové magnetické knihy Dobrodružství s magnety Zvířata a Dinosauři přináší zábavu a vzdělávání v jednom balení. S více než 50 magnetickými tvory mohou děti tvořit vlastní příběhy a dokončovat scenérie přímo v knize. Kromě toho se dozví zajímavosti o zvířatech ze všech koutů světa. Dvě velké rozkládací ilustrace s pozadími k dokončení a možností umísťovat magnety kamkoli na stránky činí z těchto knih skvělý způsob, jak děti zabavit opakovaně a na dlouhou dobu!

Druhá kniha Dobrodružství s magnety Dinosauři je výletem do světa prehistorických tvorů. Opět s více než 50 magnetickými dinosaury mohou děti tvořit vlastní pravěký svět a dozvědět se spoustu faktů o těchto obřích vyhynulých tvorech. Kniha podněcuje kreativitu a zábavu, zatímco se děti učí. Obě magnetické novinky jsou ideální kombinací vzdělání a zábavy pro malé zoology a dobrodruhy.

Hrátky s magnety.

Objevujte s dětmi HUDBU

Naprosto úžasná a zábavná (i svými neodolatelnými ilustracemi) je novinka Moje zvuková knížka Hudba. Vnáší do dětského světa poznání hudby tou nejpřístupnější, nejhravější formou. S moderními ilustracemi a více než 100 zvuky představuje různé hudební nástroje a hudební styly. Děti se dozví, jak zní klasika, rock, jazz nebo reggae, a mohou si vychutnat úryvky skladeb v podání celé kapely nebo orchestru – v knížce Hudba jsou muzikanti v podobě rozdováděných zvířátek.

Interaktivita zde hraje prim, protože děti mohou tisknout tlačítka na stránkách a poslouchat zvuky nástrojů a hudebníků. Kniha rozvíjí motorické dovednosti, vizuální paměť, hudební cítění i představivost. Je skvělým způsobem, jak děti seznámit s hudbou a zároveň je zabavit a podnítit jejich kreativitu. A při tom všem se skvěle bavit!

Zvuková kniha s více jak 100 zvuky.

… tak se z lesa ozývá!

Dobrých zpráv není v listopadu nikdy dost. Právě v těchto dnech vychází několik úžasných nových zvukových knih, které děti je zavedou hlavně na farmy a do lesů. Zvukové novinky jsou skvělým způsobem, jak rozvíjet smysly a kreativitu malých čtenářů-posluchačů. Vybírat můžete z titulů:

Zvukové knihy - novinky.

Zvukový ATLAS pro malé cestovatele

Novinka Najdi mě Atlas světa vás vezme na cestu kolem světa, aniž byste museli opustit pohodlí domova. S krásnými ilustracemi a více než 200 zvuky a pojmy ze všech světadílů je to skvělý způsob, jak objevovat různé kouty planety. Najdi mě Atlas světa je kniha plná interaktivity. Stačí stisknout vyznačená místa na ilustracích a celý svět díky zvukům doslova ožije.

Se zvuky různých zvířat, památek a přírodních úkazů budete mít svět na dosah ruky. Kniha obsahuje namluvené názvy míst, což dětem umožňuje samostatně objevovat Zemi. Ale to není vše! Najdi mě Atlas světa přináší také zajímavé informace o různých kulturách. Navíc v knize můžete hrát hru, při níž budete na stránkách hledat víc než 70 obrázků.

Najdi mě Atlas světa navazuje na úspěšný titul Najdi mě Úžasná zvířata, který jsme pro velký zájem čtenářů dotiskli a už je opět skladem!

Zvukové knihy Najdi mě ve dvou variantách.

Maluj, STŘÍHEJ, hraj si

Naučte své děti stříhat v knížkách se zábavným kreslením Maluj a stříhej. Vychází 2: Zvířata a Dopravní prostředky. Tyto knihy nejen že podporují dětskou jemnou motoriku, ale také jim umožňují tvořit a hrát si. S každou knihou dostanete dětské nůžky s kulatou špičkou, zajišťující bezpečnost při stříhání. Děti se můžou těšit na vybarvování obrázků a stříhání podle čar. Pak si s vystřiženými zvířaty nebo vozidly můžou hrát! Toto kreativní dobrodružství rozvíjí dětskou fantazii a jejich dovednosti v manipulaci s nůžkami.

Maluj a stříhej - knihy s nůžkami.

Poznávejte TVARY se samolepkami

Představujeme 3 nové úžasné tituly ze série Samolepky s tvary:

Každá z těchto knih přináší dětem zábavu a učení nalepováním znovupoužitelných samolepek. Vyjměte samolepkový sešit a pusťte se do nalepování různých tvarů na obrázky z farmy, zimních krajin nebo z exotických prostředí. Děti se díky zábavným aktivitám se samolepkami naučí poznávat geometrické tvary. Sešity se samolepkami jsou výborným nástrojem pro trénink jemné motoriky, koordinaci oka a ruky a podporují dětskou představivost.

Samolepky s tvary.

Magické adventní KALENDÁŘE

A když už jsme zmínili dotisky úspěšných titulů, víte, že loni beznadějně vyprodaný Adventní kalendář plný knih už je zase k mání? Honem pro něj SEM!

Pro ty, co si jej loni stihli koupit a oblíbili si tento koncept 24 malých pohádkových knížek v nádherném dekorativním balení s okénky, máme dobrou zprávu. Vychází 2. díl: modrý Adventní kalendář - 24 knih. Adventní kalendář je pohádka sama! Za každým okénkem se skrývá malý poklad – pohádka, básnička nebo koleda, která dětem zpříjemní čekání na Ježíška.

Najít každý den novou knížku místo čokoládičky? To je přece splněný sen! V dárkovém balení na vás čeká celkem 24 pohádek, včetně těch od bratří Grimmů, H. Ch. Andersena a dalších. Ilustrátoři vdechují pohádkám život po svém, a tak se můžete těšit na spoustu různorodých příběhů. Každý večer otevřete nové okénko, přečtete si s dětmi pohádku a zažijete společně kouzlo Vánoc. Vytvoříte si doma tradici, která rodinu stmelí a dětem přichystá nezapomenutelné zážitky.

Adventní kalendáře ve dvou variantách.

Listopadové knižní novinky od Svojtky už se nemůžou dočkat, až je budou držet v rukou ti, jimž jsou především určeny. Děti! Dopřejte jim plno chvil a poutavých zážitků s knížkami, ať je i tento podzimní čas pohodou pro celou rodinu.