Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Představujeme srpnové knižní novinky

K našim novým knihám si doslova musíte přičichnout. Mají v sobě vůně světa, léta a tvoření.

O tom, že knížky voní, básní každý knihomol. Ale tato nová leporela OPRAVDU voní, navíc každé jinak a mnoha různými vůněmi! Děti se při prohlížení naučí víc věcí zároveň. Budou poznávat barvy, předměty a zvířata a pak hlavně vůůůně… Pod okénkem se skrývá obrázek, který stačí přetřít a přivonět si.


„Čuchací“ leporela vycházejí dvě: Ovoce  a Svět. S jakými vůněmi se děti setkají třeba v tom druhém? Jsou to nejrůznější vůně světa jako kari, levandule, čokoláda, nebo dokonce jehličnany a moře. Čtení více smysly je jen na čmuch daleko…

  Kopie návrhu Bez názvu (2)

 V srpnu mají děti půlku prázdnin před sebou. Nechcete je ještě strašit školou, ale byli byste rádi, kdyby se pomalu vrátily
do  tempa a oprášily si schopnost (a ochotu) dělat úkoly?

V sešitech Já to vyřeším a Já to spočítám je k tomu vyzývají ideální parťáci. Skřítek, víla a dva bubáčci objevují pohádkové světy a cestou si pro děti přichystali spoustu úkolů.

 Pššt, slovo matematika radši nevyslovujte, tohle je hravé počítání!

Já to .. (3)

Jednomu by se zdálo, že cestování do pohádek je teď snazší než do skutečných zemí. Dobrodruhy ale komplikace nezastaví. Nejen pro ně vychází nové průvodce Lonely Planet.

V srpnu se můžete těšit na Sicílii, Rakousko a nesmírně zajímavou oblast kulturní rozmanitosti, kde se střetává Asie s Evropou: Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán. Přihoďte jedno „elpíčko“ do zavazadla a vyrazte někam, kde si vyčistíte hlavu a získáte tolik potřebný nadhled. To je jeden z přínosů cestování.

536553685367


Ani v druhé půlce léta nezapomínáme na nejmenší čtenáře, kteří se bez pomoci dospěláků zatím neobejdou. Oblíbenou řadu leporel s plstěnými okénky a zrcátkem, kde děti hledají ukrytá zvířátka, rozšiřujeme o Kde je pan Kačer? a Kde je pan Autíčko? a taky doplňujeme vyprodaného pana Pejska.

Mrkněte do e-shopu. V této sérii se pod plstěnými okénky schovávají ještě Zebra, Slepice, Sova, a dokonce Jednorožec. Právě teď za akční cenu od 109 Kč. 

4346434743484562 - kopie 

Leporelo je vymyšlené tak, abyste se vy sami mohli stát jeho tvůrci. Anebo vaše děti! Vytvořte si jedinečnou památku. Malujte, pište, lepte… kreativitě se meze nekladou. Kraft album leporelo vám k tomu nabízí stylový prostor.

91110 - kopie 

Uděláte nám radost, pokud s námi budete vaše výrobky sdílet na Facebooku nebo Instagramu.