Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Hola, hola, příroda volá!

Sluníčko už vás láká ven a zmocnila se vás touha objevovat stromy, hmyz, květiny, ptáky, prostě všechno! K tomu se vám bude hodit spousta našich knížek o přírodě. Tak neváhejte a poznejte, co všechno se můžeš o přírodě a zvířatech kolem sebe dozvědět.

Okolní svět a především příroda je pro děti fascinující místo, které také i my, dospělí, objevujeme po celý život.

Pro úplně nejmenší děti jsme připravili rozkošný titul Hmyz s pohyblivými prvky a okénky, který vaše ratolesti seznámí s těmi nejdrobnějšími, avšak naprosto fascinujícími brouky, slimáky, mravenci… no zkrátka s veškerou malou havětí.

4828 Hmyz


Pokud už máte doma o něco většího zvědavce, jistě denně slýcháte stále dokola otázky Proč, jak, kde a kdy? V takovém případě jsou skvělými pomocníky knížky se spoustou okének z oblíbené řady První otázky a odpovědi. V nich společně najdete odpovědi na všechno, co vašeho zvědavce zajímá, třeba Proč svítí sluníčko?. Věříme, že pokud tyto knížky vezmete s sebou na výlet, váš společně strávený čas s dětmi bude jak zábavný, tak i poučný.

4706 Sluníčko

Pro starší čtenáře nabízíme tituly Malý přírodovědec: Příručka a Zvířata.

Tyto knihy s krásnými fotografiemi kromě mnoha informací o živočišné a rostlinné říši doslova vybízejí k tomu, aby děti vyrazily do přírody, vše prozkoumaly, prohledaly, objevovaly a hlavně se dobře bavily!

Obě knížky z řady Malý přírodovědec částečně fungují i jako deník pro zapisování všech důležitých objevů a pozorování. Proto si jej určitě nezapomeňte vzít s sebou, až vyrazíte do přírody.

4679 Příručka4681 Zvířata

Priručka1Prirucka2Prirucka3 

U titulů, které jsou zaměřeny na důkladné prozkoumávání přírody, ještě zůstaneme. Outdoor Dobrodružství v přírodě je úžasná kniha plná tipů, triků a rad.

Dozvíte se, jak si poradit s vázáním uzlů, naučíte se pracovat s kompasem, zjistíte, jak v přírodě najít vodu a potravu, a mnoho dalších aktivit, které lze dělat v přírodě.

Průvodce přírodou do kapsy je bohatě ilustrovaný kapesní průvodce, ve kterém je velice přehledně vyobrazeno více než 500 druhů květin, stromů, ptáků a hmyzu.

4777 OutdoorPrůvodce prirodou 

Ve vaší dětské knihovně nesmí chybět ani úchvatně ilustrované knihy Hmyz a jiní bezobratlí, Stromy a jiné dřeviny a Ptáci, která navíc obsahuje QR kódy k načtení. Poté si dítě může poslechnout zpěv konkrétních ptačích druhů. Váš budoucí ornitolog pak zvládne rozeznat jednotlivé druhy, aniž by zpívajícího opeřence spatřil. No není to bezva?

4559 Hmyz4425 Ptáci_1