Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Zlý vlk BLÁZNÍ: „Srpnové novinky, ty já žeru!“

HAÚÚÚ! Jsem tu já, váš starý známý – velký zlý vlk! Pojďte si se mnou trochu zabláznit, prokousat se knižními novinkami a užít si kopec srandy. Mám tu knížky pro všechny dětičky, pro kůzlátka, pro prasátka, pro Karkulky i jejich babičky… A už se těším, až si na nich pochutnám. Na těch knížkách, samozřejmě ;)

MLASK! Úplně nejdřív byste měli vědět, že je tu nová knížka o mně, o vlkovi! A že jsem se do toho tentokrát pořádně opřel. Co blázníš, vlku? je totiž 100% POP-UP – velké, prostorové leporelo. Hned na začátku si v něm pošmáknu na tlusťoučké slepičce, ale pak mě začne zlobit jedno malé, protivné pírko. Pomozte mi se ho zbavit, vypláznout jazyk, rozevřít tlamu, povyskočit… Honem, nemůžu tím strávit celý den, musím ještě schramstnout fůru Karkulek!

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (15)

Karkulky, kam se podíváš

CVAK! Když už o nich mluvíme, v tom mém pohádkovém lese se to neposlušnými holčičkami v červeném čepečku jen hemží:

  • Třeba tahle Červená karkulka je maňásková, tu slupnu hned jak malinu.
  • Druhá se, stejně jako já, vyskytuje v prostorovém leporelu. Ta možná bude stravitelná hůř…
  • To radši nakouknu do pohádky, kde mi plány nepřekazí ani dřevorubec, ani myslivec.
  • Nebo že bych se pletl? Snad z toho zas nebude úplná pohádková pohroma!

Vlčí lék na plné břicho a špatnou náladu

UFF! Je čas dát si krapet dietu. Maso nechci pár dní ani vidět. Byla by nějaká zeleninka? Nebo ovoce? Čmuch, čmuch, vyčmuchal jsem čerstvý ovocný salát! Snad se prťata, pro které je tohle nové leporelo určené, nebudou zlobit, že jim ho zblajznu. Rozkrojím hrušku, vymačkám citron, všechno to zamíchám… Jojo, když má jeden drápy jako já, to se ta jemná motorika procvičuje raz dva.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (20)

JUCH! Po té zdravé stravě, cítím se fakt hravě! Pojďte si hrát se mnou. Vy, děti, i vy, rodiče – nejlíp nám to půjde, když v tom budeme všichni společně. Ve třech vtipných knížkách se mnou jako prstovým maňáskem mi nejdřív pomůžete od nemoci a pak mi vyléčíte škytavku pořádným leknutím. A co je nejlepší lék? Přece Pusinky pro velkého zlého vlka!

Umýt se a spát, vlčata!

GRRR! Dost bylo hraní. I velký zlý vlk se rád přiučí něčemu novému. Tohle téma mě náhodou hodně zajímá. Je to totiž voda. Voda je život a bez vody by nebyly ani dětičky, ani slaďoučká kůzlátka. Koneckonců ani vlci. Knížka Nej… VODA v pohybu mi o vodě vysvětlí úplně všechno – od kapičky deště až po oceán. Mezi všemi těmi okénky, posuvnými a otočnými prvky, prostorovými obrázky jsem jako doma. Dozvím se i to, jak se žije v místech, kde je vody málo. Třeba v prérii, kde bydlí můj bratránek kojot.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (21)

ZÍÍÍV! Najíst se, učit se, hrát si, umýt se a spát. Vlčí a lidská mláďata se od sebe tolik neliší. Potřebuju pro tu svou smečku najít na večer přístřeší. Mít tak nějakou velkou knížku, která by se dala postavit nebo použít jako střecha. A kdyby byla ještě na téma usínání a večerní rituály, to by se mým vlčatům líbilo! Cože? Že taková OBŘÍ kniha právě vychází u Svojtky? A fakt je tak velká, že se pod ni schovají lidská i vlčí mláďata? Jmenuje se Má velká větší největší kniha - Dobrou noc, zvířátka!

Radostí se mi chce vít, tuhle knihu musím mít! Haúúú!

Váš bláznivý vlk

(A vy, Karkulky a Karkulíni, nezapomeňte poslouchat maminky a nechoďte přes les – kdo vás tam má pořád odchytávat?!)