Využijte naši akci "KNIHY 2 + 1 ZDARMA"

Zpátky do školy a do školky. Knížky s sebou!

Ještě v červenci jsme dětem záviděli, ale teď bychom s nimi neměnili. Jako rodiče si přejeme, aby začátek školního roku pohodově zvládly. Můžeme jim ho usnadnit a díky novým knížkám také zpříjemnit.

Nároky na školáky jsou větší, než se na první pohled zdá. V roli rodičů dbáme na to, aby se naše děti rozvíjely po všech stránkách a zároveň aby nezapomínaly na zábavu. Chceme, aby si užily to, co je na dětství nejkrásnější. V naší nabídce proto najdete jak knihy a pracovní sešity zaměřené na rozvoj dítěte, tak odpočinkové a zábavné tituly, které dětem umožní vyřádit se a učení hodit na chvíli za hlavu.

 

Poprvé do školy se jde jen jednou v životě

Přímo téma školy, školky a školní docházky může být v knihách pojato různě. Od titulů, které pomáhají dětem připravit se na změnu v jejich životech, až po knihy pro malé nedočkavce, co by nejradši honem honem zasedli do lavic. Dejte jim zatím k vyplnění jeden z pracovních sešitů, uschovejte si jej a vám, rodičům, tak zůstane skvělá památka na toto neopakovatelné období v životě vašeho dítěte.

Nechci do školky

„Nechci“ je argument dětí, proti němuž býváme bezbranní. Spíš než odpověď „Musíš!“ vytáhněte jinou, jemnější, ale účinnější zbraň – tuto knížku. V ideálním případě se vám podaří změnit dětský postoj na těšení… Jeden den ve školce! 

 

Vybírejte z těchto a mnoha dalších titulů pro školáky a předškoláky na našem e-shopu. Nyní se slevou 30 % po zadání kódu SKOLAK30.

Nejoblíbenější předmět? Přestávka!

Nedělejme si iluze, děti se ve škole nezabývají jen učením. Učení je z jejich pohledu jen zdržuje od toho, co je ve škole nejdůležitější a nejzábavnější – kontakt s vrstevníky. Smysl pro humor se v partě cení. Terčem vtípků pak často bývá… škola sama. Následující knížky jsou sice o škole, ale rozhodně se neberou vážně.

Název knihy Ve škole jsou vši! mluví za vše. Nebo za vši? Co všechno dokážou takové malé potvůrky napáchat, zjistíte na stránkách plných ulítlých ilustrací, skrytých vtípků a vší, co jsou zkrátka všude. Hlavně neztrácejte hlavu! To až v případě, že ze dveří 3.A uslyšíte volání: Naši učitelku ovládli mimozemšťani! Tato potrhlá beletrie pro školáky na 1. stupni způsobí záchvaty smíchu dětem i dospělým. Nevěřili byste, co všechno se dá v jednom příběhu pomotat.

Se slevovým kódem SKOLAK30 je start školy hned lehčí

Může to být těžké – změna rodinné rutiny, změna prostředí… stres mohou začátkem školního roku pociťovat děti i dospělí. Snažte se přistupovat ke všemu s chladnou hlavou. Když se něco nepovede, netrestejte sebe, a už vůbec ne dítě. Budete-li v pohodě vy, vaše děti taky. Jedna rovnice se v matematice neučí: ŠŤASTNÉ DÍTĚ ROVNÁ SE ŠŤASTNÁ RODINA. Však to znáte J

Vyberte na našem e-shopu školákům nějakou pěknou knížku – jako motivaci! A nezapomeňte na kód SKOLAK30, se kterým to budete mít o 30 % levnější. Crrrrr, zvoní! Rychle do lavic!