Při objednávce nad 700 Kč dostanete knihu jako dárek ZDARMA.

Zpomal a zachumlej se s pohádkou, radí novinky v únoru

Představujeme knížky, které v těchto dnech přibyly v naší nabídce: novinka z oblíbené řady Zpomal, POP-UP pohádky pro nejmenší a aktivity na farmě s kartičkami. A je toho mnohem víc!

Ideální způsob, jak se dozvědět, co u nás vychází nového, je přihlásit se k odběru newsletteru. K ničemu vás to nezavazuje a nic to nestojí. Naopak, díky newsletteru se jako jediní dostanete k výhodným akcím, které nikomu jinému než přihlášeným odběratelům nenabízíme. Kdoví, třeba je jedna taková akce právě za dveřmi… ;-) Nejvyšší čas se přihlásit. V části Nepropásněte novinky na naší domovské stránce zadejte svůj e-mail a je to.

Zpomal a rozhlédni se

Knižní řada Zpomal se u nás zabydlela a těší se oblibě čtenářů. Proto se i rozrůstá. Máme Zpomal lepolera, básně na dobrou noc a teď už tři encyklopedie popisující a ilustrující každodenní zázraky přírody kolem nás. Novinkou je Zpomal a rozhlédni se.

V čem jsou knihy Zpomal jiné? Možná v tom, že přinášejí jiný druh zážitku. Snaží se přesměrovat naši pozornost pryč z ruchu a shonu ke ztišení a vnímání toho, co se děje kolem nás. Pod našima nohama, nad našimi hlavami. A že se tam toho děje! Zrovna novinka Zpomal a rozhlédni se upozorňuje na vznikající sněhové vločky, hlemýždě, kterak se stahuje do ulity, anebo semínka pampelišek unášená větrem.

Zdá se vám to příliš obyčejné? Přesvědčte se o opaku a ponořte se do nádherných ilustrací a poetických popisků takových divů přírody. Zaručujeme, že nebudete litovat a přijmete přístup Zpomal za svůj.

Moderní POP-UP s kouzlem starých prostorových leporel

Také jste jako malí milovali prostorová leporela, při jejichž otevření se pohádka doslova zhmotnila před očima a ze stránek vystoupili princové a princezny, zámky a draci? Na kouzlo starých prostorových leporel úspěšně navazují moderní POP-UP knížky pro nejmenší. Ve dvou novinkách se krátké texty přizpůsobily těm nejmladším čtenářům a ilustrace jsou veselé, možná trochu bláznivé, a hlavně takové, že děti zaujmou. Přečtěte si pohádkové klasiky zase trochu jinak a nechte se spolu s dětmi okouzlit jako tenkrát.

Prozkoumejte celou kategorii PROSTOROVÁ LEPORELA na našem e-shopu. Najdete tam pop-up knížky pro různé věkové kategorie dětských čtenářů, nebo takové co svou propracovaností uchvátí i dospěláky.

Dá se skákat do mraků jako do peřin?

Co se nám honí ne hlavou, ale nad hlavou? Je to šedé, mění to tvar, občas z toho cosi padá a my bychom si teď v zimě nejvíc přáli, aby z toho padal sníh… Jsou to mraky. Ale co to mraky vlastně JSOU? Zní vám tato všetečná dětská otázka povědomě? Odpověď na ni najdete v nové knížce. Stačí udělat KUK pod okénko. Co jsou mraky? je okénková encyklopedie pro předškolní děti, která jim srozumitelným jazykem a názornými obrázky vysvětlí, jak mraky vznikají a kde se v nich bere déšť a sníh. Odpoví i na otázku, která zaměstnává představivost každého, kdo zůstal aspoň trochu dítětem: Dá se do mraků skákat jako do peřin?

V peřinách dáme dobrou noc kočičce a pejskovi

Lepší než mračné peřiny jsou ty opravdové, voňavé a nadýchané, do kterých se můžeme za chladného počasí zachumlat a přečíst si nějakou knížku. Ideální četba do postýlek jsou leporela s kouzelnou baterkou, v nichž zvířátka hledají své kamarády, aby jim popřála dobrou noc. To vše za doprovodu půvabných, zklidňujících veršíků.

Ze čtení těchto leporel s kouzelnou baterkou se stane úžasný uspávací rituál. Nově vychází Dobrou noc, kočičko! a Dobrou noc, pejsku!, které doplňují oblíbená leporela s medvídkem a lvíčkem na stejném principu.

Hrátky na farmě s 25 kartičkami

Máte doma malé farmáře a farmářky? Budoucí pěstitele, chovatele a prodejce bio dobrůtek z trhů? :-) Začněte si s nimi hrát na farmu s knížkou Moje první - Farma, která obsahuje 25 čtvercových kartiček pro plnění úkolů a aktivit. Spojujte mláďata s jejich maminkami. Přiřazujte obrázky podle barev. Učte se s dětmi o tom, čím jsou pro nás různá zvířata užitečná. Tato interaktivní knížka je plná zábavy. Rozvíjí koordinaci oka a ruky, podporuje logické dovednosti dítěte a povzbuzuje jeho zájem o okolní svět.

Přihlaste se k odběru svojtkovského newsletteru, získejte přehled o knižních knižních novinkách a speciální akce na knihy pouze pro odběratele.